Prijava

Knowledge Corner

Manpower kao lider u stvaranju inovativnih rješenja i usluga za sektore privremenog i stalnog zapošljavanja, pomaže i podržava tvrtke i poslovne partnere kroz dijeljenje svojeg znanja, globalne ekspertize i resursa kako bi svi sudionici tržišta rada na najbolji način usvojili trendove i dobre prakse te na najbolji način odgovorili na sve izazove budućnosti.

Naša istraživanja i analize privrednih ciklusa i predviđanje HR trendova i potreba daju organizacijama potrebne uvide i alate kojima u svijetu lakše stvaraju i isporučuju inovativna rješenja za alociranje radne snage. Iz želje da pokrenemo dijalog svih sudionika tržišta rada i preispitamo različite perspektive i stajališta o ključnim pitanjima i trendovima koji oblikuju svijet rada, danas i sutra pokrenuli smo Knowledge corner. Uz „know-how“ znanja i ekspertizu naših stručnjaka koji iz vizure HR-a, ali i ostalih ekonomski važnih tema daju svoje prakse i znanja, ugostit ćemo i mlade talente, predstavnike svih generacija radne snage kao i klijente i partnere koji će otvoreno progovoriti o izazovima i načinu rješavanja problema u svojim tvrtkama.

Dijeleći znanja, prakse i nove perspektive Manpower i kroz ovaj projekt potvrđuje da je relevantan HR i poslovni partner koji svojim konkretnim akcijama osnažuje poslovnu zajednicu u Hrvatskoj.

Ukoliko sami imate prijedlog teme ili kvalitetne sadržaje koji doprinose unaprjeđenju poslovne klime i gospodarstva, poglavito iz tema HR-a, obratite nam se na mail info@manpowergroup.hr.