Prijava

03.03.2021

ŽENSKI MART(š)

KOJU POZICIJU ŽENE ŽELE (NA POSLU!) I SHE-CESIJA U COVID KRIZI - 10 koraka za osnaživanje žena u poslovanju i rukovodećim pozicijama

24.02.2021

ManpowerGroup po 12. put proglašen jednom od najetičnijih tvrtki na svijetu od strane Ethisphere Instituta

Ponosni smo što možemo obznaniti da smo 12. godinu zaredom proglašeni jednom od najetičnijih tvrtki na svijetu od strane Ethisphere Instituta! Čestitamo svim našim kolegama i zaposlenicima grupacije na njihovoj predanosti etičkim načelima i doprinosu u omogućavanju ovog priznanja.

15.02.2021

ODRŽAN WEBINAR NA TEMU „KORPORATIVNE TRANZICIJE KROZ OPTIMIZACIJU LJUDSKOG POTENCIJALA “

Na panelu održanom u četvrtak, 11. veljače 2021. u organizaciji Talijansko - hrvatske gospodarske komore te u suradnji s ManpowerGroup Hrvatska i Assert Internacional, a pod potporom Veleposlanstva Republike Italije u Zagrebu, stručnjaci su progovorili o problematici vezanoj za optimizaciju radne snage u svrhu očuvanja korporativnog rasta i stabilnosti.

09.02.2021

Kako napisati dobar životopis?

Svakom aktivnom tragatelju za poslom, logično je u interesu ostaviti što bolji prvi dojam, no često puta životopis koji ustupamo naš je najgori neprijatelj jer se ne pridržavamo određenih smjernica koje danas dijele uspješne od neuspješnih. U nastavku donosimo 5 točaka na koje treba obratiti pozornost prilikom pisanja kvalitetnog životopisa.

04.02.2021

Agencije za zapošljavanje kao pravi poslovni partner

Ako tvrtka koristi agenciju za zapošljavanje i očekuje najbolje moguće rezultate, mora se pobrinuti za pravilnu i transparentnu predaju informacija, te tretirati agenciju kao partnera i nekoga tko će im pomoći u razvoju poslovanja. Izvrsni poslovni i međuljudski odnosi gotovo sigurno jamče najbolji mogući rezultat jer su obje strane motivirane i spremne dati sve od sebe da uspiju u zajedničkom cilju. - Roman Šakirovski, Expert Professional Placement Consultant

15.01.2021

VAŽNO UPOZORENJE – ZLOUPOTREBA BRENDA MANPOWERGROUP

U svrhu preventivne zaštite potencijalnih zaposlenika i kandidata jednako kao i partnera kompanije ManpowerGroup, obavještavamo i upozoravamo da pojedina pravna i fizička lica kontaktiraju kandidate na području čitave regije i lažno se predstavljaju kao predstavnici ManpowerGroup koristeći utjecaj naše međunarodne tvrtke radi ostvarivanja nezaslužene financijske koristi, pritom obećavajući lažne poslovne pozicije.

14.01.2021

Ekskluzivno za ManpowerGroup

Inozemni klijent, za rad na lokaciji u Afganistanu u ugovornom periodu od jedne godine, traži nekoliko tehnički specijaliziranih i kvalificiranih radnika.

18.12.2020

Vodstvo kroz prizmu regionalnih pozicija

U četvrtak, 10. prosinca, ManpowerGroup i Assert International organizirali su online regionalni panel na temu "Vodstvo kroz prizmu regionalnih pozicija". Moderatori panela bile su naše kolegice Marta Forai, regionalna viša HR partnerica u Assert International i Aleksandar Plavšin, savjetnik za korporativne poslove, ManpowerGroup.