Prijava
manpower about us background

Manpower Hrvatska

Manpower Hrvatska prihvaća i primjenjuje najbolje globalne prakse, i od 2008. godine kada smo ušli na tržište, dokazali smo i razvili našu ekspertizu na najvišem mogućem nivou.
O tvrtki
Prisutni na tržištu od 2008. 
Interno zaposlenih: 20+ 
Pokrivenost teritorija
Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Srbija, Crna Gora, Bugarska, Sjeverna Makedonija, Albanija
Uredi
Zagreb

Ljudi

Mi brinemo o ljudima i ulozi koju posao igra u njihovim životima. Mi poštujemo ljude kao pojedince, vjerujemo im, podržavamo ih i omogućavamo im da postignu svoje poslovne i životne ciljeve.
Mi pomažemo ljudima da razviju svoju karijeru kroz planiranje, rad, treninge i obrazovanje.
Prepoznajemo svačiji doprinos našem uspjehu – naših zaposlenika, naših klijenata i kandidata. Mi ih ohrabrujemo i nagrađujemo uspjehe.

Znanje

Dijelimo naše znanje, ekspertizu i resurse, kako bi svatko razumio što je trenutno važno i koje se buduće promjene na tržištu rada očekuju – a time i uskladio svoje poslovne reakcije.
Aktivno slušamo i postupamo u skladu s dobivenim informacijama, kako bismo unaprijedili naše odnose, rješenja i usluge.

Inovacije

Temeljem razumijevanja svijeta zapošljavanja, aktivno razvijamo i usvajamo najbolje globalne prakse. Mi smo lideri u području tržišta rada. Usuđujemo se biti inovativnima, razvijati se i biti pionirima ove djelatnosti.
Ne prihvaćamo status quo. Konstantno preispitujemo norme kako bismo pronašli još bolji način za obavljanje poslova.
Razvijamo naš poduzetnički duh kao i brzinu reakcije; preuzimamo rizike, znajući da nećemo uvijek uspjeti, ali nikada ne izlažemo naše klijente rizicima.
right arrow manpower
left arrow manpower
Broj
zemalja
80
BROJ GLOBALNIH
UREDA
2,900+
Zaposlenih kandidata
3.4M
Obavljenih treninga
11M
Manpower, vodeća globalna tvrtka u području ljudskih potencijala, pomaže organizacijama pri transformaciji u svijetu rada koji se brzo mijenja, pronalazeći, procjenjujući, razvijajući i upravljajući talentom koji im omogućuje pobjedu.
Najetičnija tvrtka na svijetu - već nekoliko godina zaredom, Manpower je jedina tvrtka u ovoj industriji proglašena kao najetičnija tvrtka na svijetu od strane Ethisphere Instituta.

Fortune
World’s Most Admired Company

Manpower je proglašena za jednu od najcjenjenijih kompanija, i nalazi se na Fortune-ovoj listi već sedamnaestu godinu zaredom

Globalno predstavništvo

100 Manpower Place,
Milwaukee, Wisconsin 53212, USA

Strateški partner Svjetskog ekonomskog foruma

Posljednjih 15 godina tvrtka Manpower strateški je partner Svjetskog ekonomskog foruma u Davosu

Forbes Global 2000

Manpower je rangirana na 1330. mjestu na Forbes Global 2000 – listi najvećih svjetskih tvrtki

Lider u pružanju Recruitment Process Outsourcing (RPO) usluga

Manpower prepoznata je kao globalni lider u pružanju Recruitment Process Outsourcing (RPO) usluga od strane Everest Group PEAK Matrix

Najetičnija tvrtka na svijetu

Već nekoliko godina zaredom, Manpower je jedina tvrtka u ovoj industriji proglašena kao najetičnija tvrtka na svijetu od strane Ethisphere Instituta.