Prijava

Istraživanje plaća, mapiranje talenata, savjetovanje

Manpower Hrvatska nudi istraživanje tržišta i karakteristika industrija koji vam pomažu pretvoriti svakodnevne izazove u dugoročnu strategiju za održavanje konkurentnosti. Nudimo analize sustava plaća i benefita, mjerenje uspješnosti branda poslodavca, uključujući postavljanje strategije za njegovo unapređenje, kao i analize zadovoljstva i angažmana zaposlenika.

Analiza plaća (Salary Ranges in Salary Benchmark)

Analiza i usporedba plaća i drugih naknada daje detaljan uvid u plaće, naknade i benefite unutar industrije, pozicije ili područja poslovnog interesa. Svi dobiveni podaci temelje se na pouzdanim podacima prikupljenim izravnim kontaktom s relevantnim predstavnicima u tvrtkama i kontinuiranim istraživanjem tržišta. Finalno izvješće je prilagođeno izvješće temeljeno na naprednoj kvantitativnoj i kvalitativnoj analizi i interpretaciji.

 

Mapiranje talenata (Talent Mapping)

Proučavanje dostupnosti talenata jedan je od ključnih segmenata za izradu učinkovitog regrutacijskog i poslovnog plana za svaku tvrtku. Specifičnost naše metodologije ogleda se u prikupljanju relevantnih i pouzdanih informacija iz različitih izvora - službenih podataka relevantnih institucija na nacionalnoj i regionalnoj razini, kao i kvalificiranih stručnjaka za radna mjesta. Završno izvješće stoga je prilagođeno industriji, sektoru i poziciji.

Kontaktirajte nas

Ime i prezime*
Email*:
Broj telefona:
Poruka