Prijava

Dijeli

Natrag na blog

Gradite svoju budućnost na siguran način ONLINE uz Access MBA

Pridružite se poslovnim profesionalcima na virtualnom MBA događaju. Poslovne škole iz cijelog svijeta raduju se zajedničkom online susretu 15. svibnja. 2021. godine, sve u organizaciji Access MBA i sponzorstvo ManpowerGroup Hrvatska.

Otkrijte najbolje poslovno obrazovanje koje svaki poslovni profesionalac treba za razvoj karijere.


 


 


Online MBA događanje, fokusirano na kandidate iz Bugarske, Rumunjske, Hrvatske i Grčke, donosi sljedeći bogati program: 


 • Individualni video sastanci s direktorima MBA programa iz IE Business School, WU Executive Academy, MBA-HSG Sveučilišta St. Gallen, EU Business School, HULT i mnogih drugih• Uvid u mrežne i hibridne mogućnosti učenja i fleksibilne formate• Osobne konzultacije za vaše poslovne i management studije• Stručni poslovni uvidi i ciljani webinari za upis MBA-a• Šansa za osvajanje 1000 eura financijske stipendije za odabrani MBA program• Različite druge mogućnosti stipendiranja• Besplatne jednosatne konzultacije s ciljanim povratnim informacijama i smjernicama iz programa “Moj MBA put”• Pripremite se za svoju buduću ulogu globalnog vođe uz procjenu + pojedinačno izvješće na 42 stranice + stručno savjetovanje u trajanju od 60 minuta tvrtke Cross Culture 2 Go, sve sa 30% popusta!


 Kako izgraditi svoju budućnost s MBA?


 MBA stupanj nudi ono što vam treba da biste bili najbolji u poslovanju i upravljanju.Sigurno je!Ojačajte svoju karijeru najcjenjenijom svjetskom poslovnom diplomom. MBA jamči siguran prostor u kojem profesionalci rastu i uče. Otvara vrata neograničenim poslovnim mogućnostima.Fleksibilno je!Odaberite format učenja koji odgovara vašem profesionalnom stilu. Idite na potpuni opseg MBA kako biste iskusili sve moguće prednosti. Uskladite posao i studij s izvanrednom opcijom MBA studiranja. Istražite online opcije studiranja i učenje na daljinu.Globalno je!Proširite svoj pogled na poslovni svijet MBA studijem u inozemstvu ili kod kuće. Uspostavite veze koje se protežu širom svijeta. Pridružite se jedinstvenoj poslovnoj mreži s MBA sudionicima iz različitih sredina.


 Access MBA event je besplatan, ali internetska mjesta za sastanke su ograničena. Registrirajte se što prije kako bi osigurali svoje mjesto.


Prijavite se već danas, klikom na LINK


 


 

11.05.2021

I KANDIDATI SU KUPCI

Pozitivno iskustvo kandidata povećava vjerojatnost da će pojedinci kupiti proizvode ili usluge organizacije, a zadovoljni kupci vjerojatnije će raditi za tvrtke čije proizvode i usluge koriste. Iskustvo kandidata, dakle, ima utjecaj i izvan ljudskih potencijala, izravno utječući na 𝘣𝘳𝘢𝘯𝘥 i profitabilnost tvrtke.

05.05.2021

OUTPLACEMENT TRANZICIJA I NOVA AGILNOST RADNE SNAGE

„Najbolji način da se predvidi budućnost jest da se ona kreira„ Peter Drucker

23.04.2021

Q2- Tržište radne snage u drugom kvartalu - HRVATSKA I RUMUNJSKA IZNENAĐUJU S NAJPOZITIVNIJIM PREDIKCIJAMA RASTA

ManpowerGroup anketirao je više od 15.300 poslodavaca u regiji Europe, Bliskog Istoka i Afrike (EMEA) o namjerama zapošljavanja za drugo tromjesečje 2021. Povećanje radne snage očekuje se u 18 zemalja tijekom narednog tromjesečja, ali poslodavci u šest zemalja očekuju i smanjenje broja zaposlenih.