Prijava

Dijeli

Natrag na blog

Gradite svoju budućnost na siguran način ONLINE uz Access MBA

Pridružite se poslovnim profesionalcima na virtualnom MBA događaju. Poslovne škole iz cijelog svijeta raduju se zajedničkom online susretu 15. svibnja. 2021. godine, sve u organizaciji Access MBA i sponzorstvo ManpowerGroup Hrvatska.

Otkrijte najbolje poslovno obrazovanje koje svaki poslovni profesionalac treba za razvoj karijere.


 


 


Online MBA događanje, fokusirano na kandidate iz Bugarske, Rumunjske, Hrvatske i Grčke, donosi sljedeći bogati program: 


 • Individualni video sastanci s direktorima MBA programa iz IE Business School, WU Executive Academy, MBA-HSG Sveučilišta St. Gallen, EU Business School, HULT i mnogih drugih• Uvid u mrežne i hibridne mogućnosti učenja i fleksibilne formate• Osobne konzultacije za vaše poslovne i management studije• Stručni poslovni uvidi i ciljani webinari za upis MBA-a• Šansa za osvajanje 1000 eura financijske stipendije za odabrani MBA program• Različite druge mogućnosti stipendiranja• Besplatne jednosatne konzultacije s ciljanim povratnim informacijama i smjernicama iz programa “Moj MBA put”• Pripremite se za svoju buduću ulogu globalnog vođe uz procjenu + pojedinačno izvješće na 42 stranice + stručno savjetovanje u trajanju od 60 minuta tvrtke Cross Culture 2 Go, sve sa 30% popusta!


 Kako izgraditi svoju budućnost s MBA?


 MBA stupanj nudi ono što vam treba da biste bili najbolji u poslovanju i upravljanju.Sigurno je!Ojačajte svoju karijeru najcjenjenijom svjetskom poslovnom diplomom. MBA jamči siguran prostor u kojem profesionalci rastu i uče. Otvara vrata neograničenim poslovnim mogućnostima.Fleksibilno je!Odaberite format učenja koji odgovara vašem profesionalnom stilu. Idite na potpuni opseg MBA kako biste iskusili sve moguće prednosti. Uskladite posao i studij s izvanrednom opcijom MBA studiranja. Istražite online opcije studiranja i učenje na daljinu.Globalno je!Proširite svoj pogled na poslovni svijet MBA studijem u inozemstvu ili kod kuće. Uspostavite veze koje se protežu širom svijeta. Pridružite se jedinstvenoj poslovnoj mreži s MBA sudionicima iz različitih sredina.


 Access MBA event je besplatan, ali internetska mjesta za sastanke su ograničena. Registrirajte se što prije kako bi osigurali svoje mjesto.


Prijavite se već danas, klikom na LINK


 


 

06.09.2021

Zašto je edukacija zaposlenika važna?

Prije svega par desetljeća novozaposleni radnik otpočeo bi poslovnu etapu s očekivanjem da će cijelu karijeru provesti kod jednog te istog poslodavca. Nakon što bi novi zaposlenik u početnoj fazi bio upoznat s osnovnim, i najčešće pragmatičnim aspektima radnog mjesta, poslodavac jednako kao ni zaposlenik ne bi razmišljali o nastavku poslovne edukacije ili dodatnog obrazovanja. Radni vijek proveden na istom poslu od zapošljavanja do umirovljenja predstavljao je uobičajeno stanje jedne profesionalne ere, a praktičnih razloga za osobno usavršavanje iz perspektive većine bilo je malo. Kako se vremena mijenjaju!

17.08.2021

Kratka horor priča o povratku na posao nakon odmora i savjeti kako preživjeti blues prvog tjedna

Do prije par dana ste se budili uz zvukove cvrčaka i šuma valova, bez alarma i obaveza te pili kavu po dva sata sve dok nije bilo vrijeme za lagani ručak i čašu vina. Život je izgledao idealno, mirno i sretno. Sad, ponovno vraćeni u regularni život, uz zvukove gradskog prometa, djece koju morate na vrijeme odvesti u vrtić, psa koji vam žvače cipele te gužve na cestama ponovno se uključujete u radni ritam i poslovna očekivanja. I ne, niste baš pretjerano sretni, zar ne?

11.08.2021

„ONA PITANJA“ KOJA NE VOLIMO NA INTERVJUIMA ZA POSAO

+ savjeti recruitera kako korektno odgovoriti na njih