Prijava

Dijeli

Natrag na blog

Gradite svoju budućnost na siguran način ONLINE uz Access MBA

Pridružite se poslovnim profesionalcima na virtualnom MBA događaju. Poslovne škole iz cijelog svijeta raduju se zajedničkom online susretu 15. svibnja. 2021. godine, sve u organizaciji Access MBA i sponzorstvo Manpower Hrvatska.

Otkrijte najbolje poslovno obrazovanje koje svaki poslovni profesionalac treba za razvoj karijere.


 


 


Online MBA događanje, fokusirano na kandidate iz Bugarske, Rumunjske, Hrvatske i Grčke, donosi sljedeći bogati program: 


 • Individualni video sastanci s direktorima MBA programa iz IE Business School, WU Executive Academy, MBA-HSG Sveučilišta St. Gallen, EU Business School, HULT i mnogih drugih• Uvid u mrežne i hibridne mogućnosti učenja i fleksibilne formate• Osobne konzultacije za vaše poslovne i management studije• Stručni poslovni uvidi i ciljani webinari za upis MBA-a• Šansa za osvajanje 1000 eura financijske stipendije za odabrani MBA program• Različite druge mogućnosti stipendiranja• Besplatne jednosatne konzultacije s ciljanim povratnim informacijama i smjernicama iz programa “Moj MBA put”• Pripremite se za svoju buduću ulogu globalnog vođe uz procjenu + pojedinačno izvješće na 42 stranice + stručno savjetovanje u trajanju od 60 minuta tvrtke Cross Culture 2 Go, sve sa 30% popusta!


 Kako izgraditi svoju budućnost s MBA?


 MBA stupanj nudi ono što vam treba da biste bili najbolji u poslovanju i upravljanju.Sigurno je!Ojačajte svoju karijeru najcjenjenijom svjetskom poslovnom diplomom. MBA jamči siguran prostor u kojem profesionalci rastu i uče. Otvara vrata neograničenim poslovnim mogućnostima.Fleksibilno je!Odaberite format učenja koji odgovara vašem profesionalnom stilu. Idite na potpuni opseg MBA kako biste iskusili sve moguće prednosti. Uskladite posao i studij s izvanrednom opcijom MBA studiranja. Istražite online opcije studiranja i učenje na daljinu.Globalno je!Proširite svoj pogled na poslovni svijet MBA studijem u inozemstvu ili kod kuće. Uspostavite veze koje se protežu širom svijeta. Pridružite se jedinstvenoj poslovnoj mreži s MBA sudionicima iz različitih sredina.


 Access MBA event je besplatan, ali internetska mjesta za sastanke su ograničena. Registrirajte se što prije kako bi osigurali svoje mjesto.


Prijavite se već danas, klikom na LINK


 


 

06.05.2024

Kako napisati motivacijsko pismo

Motivacijsko pismo je prava prilika da poslodavcu pokažete svoje kvalifikacije i osobnost. Prilagodba sadržaja motivacijskog pisma prema potrebama i vrijednostima tvrtke, te isticanje svojih najjačih strana mogu vas izdvojiti iz mnoštva kandidata.

29.03.2024

Kako ponovno preuzeti kontrolu nad vlastitom karijerom?

Jeste li ikada imali zastrašujuć osjećaj da ste zanemareni na svom poslu? Taj osjećaj kada se čini da vas je menadžer stavio na čekanje dok istražuje sve druge opcije? Da ste zanemareni unatoč osjećaju da je vaše vrijeme za uspjeh? To se događa najboljima od nas, bez obzira na posao. Zapravo, ova razočaravajuća situacija je navela komičara Roya Wooda Jr. da napusti svoju ulogu kao dopisnika Daily Showa.