Prijava

Dijeli

Natrag na blog

VAŽNO UPOZORENJE – ZLOUPOTREBA BRENDA MANPOWERGROUP

U svrhu preventivne zaštite potencijalnih zaposlenika i kandidata jednako kao i partnera kompanije Manpower, obavještavamo i upozoravamo da pojedina pravna i fizička lica kontaktiraju kandidate na području čitave regije i lažno se predstavljaju kao predstavnici Manpower koristeći utjecaj naše međunarodne tvrtke radi ostvarivanja nezaslužene financijske koristi, pritom obećavajući lažne poslovne pozicije.

Uz navedeno, ovi pojedinci zahtijevaju financijsku odštetu od kandidata za svoje usluge zapošljavanja. Kanali komunikacije s kojih dolaze ove ponude obuhvaćaju aplikacije Viber i WhatsApp, ali i sve društvene mreže.


 


Usred sve učestalije pojave ovakvog neželjenog kontaktiranja kandidata i zloupotrebe imena kompanije Manpower, ovim putem ističemo da kompanija Manpower ne naplaćuje kandidatima uslugu traženja posla.


Naime, ni u jednom segmentu procesa regrutacije i selekcije se ne zahtijeva bilo kakva vrsta naknade od kandidata koji su u potrazi za novim poslom. Kompanija Manpower je poduzela sve formalnopravne radnje kako bi zaštitila interese kandidata, poslovnih partnera i vlastitu reputaciju, ali i zaustavila i pravno sankcionirala ove aktivnosti.


Naglašavamo da kompanija Manpower nije u mogućnosti preuzeti odgovornost za eventualne zloupotrebe koje mogu oštetiti kandidate koji se prijave na ove oglase, a iza kojih ne stoji globalna kompanija Manpower.


 


Za sve dodatne informacije i savjetodavnu pravnu podršku u vezi s navedenom temom stojimo na raspolaganju na: info@manpowergroup.hr.

29.03.2024

Kako ponovno preuzeti kontrolu nad vlastitom karijerom?

Jeste li ikada imali zastrašujuć osjećaj da ste zanemareni na svom poslu? Taj osjećaj kada se čini da vas je menadžer stavio na čekanje dok istražuje sve druge opcije? Da ste zanemareni unatoč osjećaju da je vaše vrijeme za uspjeh? To se događa najboljima od nas, bez obzira na posao. Zapravo, ova razočaravajuća situacija je navela komičara Roya Wooda Jr. da napusti svoju ulogu kao dopisnika Daily Showa.

23.02.2022

RADNI TJEDAN OD 4 DANA - PRIČA O REGIONALNOM USPJEHU FLEKSIBILNOG I HIBRIDNOG RADA

Nakon uspješnog pilot testiranja, Manpower SEE implementira 4-dnevni radni tjedan za sve zaposlenike u jugoistočnoj Europi!