Prijava

Dijeli

Natrag na blog

ManpowerGroup po 12. put proglašen jednom od najetičnijih tvrtki na svijetu od strane Ethisphere Instituta

Ponosni smo što možemo obznaniti da smo 12. godinu zaredom proglašeni jednom od najetičnijih tvrtki na svijetu od strane Ethisphere Instituta! Čestitamo svim našim kolegama i zaposlenicima grupacije na njihovoj predanosti etičkim načelima i doprinosu u omogućavanju ovog priznanja.

The 2021 World’s Most Ethical Companies® Honoree List


 


Za ManpowerGroup, kolektivna društvena odgovornost proteže se mnogo dalje od samih donacija koje će biti predane dobrotvornim i humanitarnim organizacijama. Radi se o osnaživanju različitosti naših zajednica i stvaranju mogućnosti za sve ljude koji su dio radne snage.


 


Djelujemo isključivo fokusirani na dugoročnu perspektivu i razvoj situacija koje su održive i društveno odgovorne. Bilo da je riječ o izravnom pomaganju ugroženim skupinama ili kreiranju projekata koji za cilj imaju društveni boljitak, nagrada nam je što znamo da činimo stvarnu razliku – danas i u budućnosti. Diljem svijeta, zaposlenici Manpower-a ostvaruju partnerstva s brojnim društvenim organizacijama, tvrtkama i javnom upravom te sudjeluju u razvojnim programima za ljudske potencijale koji donose stvarne promjene u ljudskim životima.


 


Zbog naše veze kako s poslodavcima tako i s pojedincima, imamo jedinstvenu poziciju koja nam omogućuje da odredimo gdje je rascjep u trenutnim i budućim vještinama, identificiramo ljude kojima je potrebna pomoć oko angažiranja radne snage i razvijamo rješenja koja spajaju ove dvije grupe, i od kojih obje imaju uzajamnu korist. Manpower-ov pristup kolektivnoj društvenoj odgovornosti vođen je našim globalnim vrijednostima koje su duboko ukorijenjene u našu korporativnu kulturu i koje određuju način na koji svakodnevno poslujemo.

18.10.2021

SKILLS POWER VR APLIKACIJA OSVOJILA BRONČANU MEDALJU NA 19. MEĐUNARODNOJ IZLOŽBI INOVACIJA ARCA 2021.

Nakon uspješnog premijernog izlaganja i finala ZGDW Awarda na Zagreb Design Week-u u finalu kategorije Dizajn društvenih inovacija, testna verzija VR Forklift aplikacije studija Gamechuck za ManpowerGroup Hrvatska osvojila je nagradu na 19. međunarodnoj izložbi ARCA 2021. održanoj od 14. do 16. u prostorijama Nacionalne i sveučilišne knjižnice u Zagrebu u organizaciji Udruge inovatora Hrvatske.

11.10.2021

Raznolikost, jednakost i inkluzija - Politička korektnost, korporativni trend ili jedina ostvariva budućnost rada?

Raznolikost, jednakost i inkluzija. Pojmovi koji nas šamaraju sa svih strana, od političke scene, modernih IT tvrtki, automehaničarskih radionica, umjetničkih kružoka pa do obrazovnih instituacija, došli su u prvi plan pod svjetla reflektora kao jedini ispravni način funkcioniranja društva u cijelosti. Iako objeručke pozdravljamo propagandu i proklamacije, postavlja se pitanje koliko se zapravo propovijeda a koliko se sprovode principi istoga.

05.10.2021

SOFT SKILLS – VODIČ ZA KANDIDATE

"Školovanje ne osigurava zaposlenje, ali vještina to čini." - Amit Kalantri, Bogatstvo riječi